Exclusieve bouwkavel met prachtig uitzicht te koop in Blue Bay Curaçao (2024)

Specificaties

Prijs: € 300.000
Beschikbaarheid:Per direct
Kavelgrootte:1.000 m²
Beveiligd resort:Ja

Deze ruime kavel is gelegen op de prestigieuze en nieuwe O-sectie van . De kavel biedt een rijk 360 graden uitzicht over, Blue Bay Resort alsmede de rustgevende mondi (landschap) van Curaçao. De kavel wordt verkocht inclusief een ontwerp en bouwvergunning voor een villa.

Vanwege het natuurlijk verloop van de kavel biedt de kavel de mogelijkheid om deels twee-laags te bouwen. Met dit uitganspunt is het bekende Curaçaose architectenbureau: “Studio 8” aan de slag gegaan. Het ontwerp resulteert in een smaakvol en ruime -ca. 300m²- familievilla met twee woonlagen, een ruim zwembad, een prachtige porch, tuinontwerp en voldoende parkeerplaatsen.

In het huidige ontwerp van Studio 8 situeert het leefniveau zich op de “bovenste” verdieping. Deze leef verdieping is zonder trappen vanaf straatniveau te bereiken via de twee, op eigen terrein gesitueerde parkeerplaatsen.

Op het leefniveau zijn naast de ruime woon- en eetkamer ook de master-bedroom inclusief bijhorende en-suite badkamer en walk in closet gesitueerd. Alle vertrekken op dit niveau hebben toegang tot de waanzinnige porch van meer dan 60m². De porch biedt meer dan voldoende ruimte voor een grote eettafel en lounge set. De verkoelende bries en het adembenemende uitzicht met veel privacy zijn één van de unieke eigenschappen die deze villa een “wauw gevoel” bezorgen.

De inpandige trap geeft toegang tot nog eens twee ruime slaapkamers, met voldoende inbouw-kastruimte en een jack-and-jill (gedeelde)badkamer alsmede de pantry/wasruimte met alle benodigde voorzieningen. Een ruime studio met eigen kitchenette en badkamer is zowel vanuit de centrale hal bereikbaar als ook autonoom via de schuifpui, ideaal voor als er familie of bezoek over komt.

Het zwembad is centraal in het tuinontwerp gesitueerd. Het terras daaromheen biedt voldoende plaats voor zonnebedjes, barbecue- en relax area’s. De diverse niveaus in tuinaanleg en plantenbakken complementeren het tuinontwerp en onderstrepen het heerlijk Caribische buitenleven.

De kavel wordt aangeboden inclusief: het ontwerp van Studio 8 Architecten, bouwkundige tekeningen, Blue Bay ASC goedkeuring en ROP vergunning. Dit heeft als voordeel dat tijdrovende ontwerp- en vergunningstrajecten niet meer doorlopen hoeven te worden of daar kosten voor gemaakt dienen te worden. U kunt direct starten met de bouw van deze droomvilla. Binnen kaders zijn wijzigingen aan het ontwerp of indeling nog toepasbaar. Indien gewenst kan verkoper u in contact brengen met betrouwbare bouwbedrijven om de villa te laten realiseren.

Bekijk ook de plattegrond van deze villa om een goed beeld te krijgen van de indeling en inrichting. Voor meer informatie of een bezichtiging op locatie kunt een contact opnemen met de listing agent.

Huis nr.: lo437


Blue Bay Golf & Beach Resort Curacao

Wilt u een huis kopen op Blue Bay Resort, Curacao?

Blue Bay Golf & Beach Resort

Geniet van het goede leven op dit prachtige resort met één van de mooiste stranden van de Caribbean.Geniet vanhet prachtige uitzicht, de 18-holes golfbaanen devele faciliteitendie dit resort te beiden heeft. Er is24/7 bewaking op het hele resort. Blue Bay is centraal gelegen op slechts enkele minuten van het vliegveld en Willemstad waar u een keuze kunt maken uit de velerestaurants, winkelsen musea.

Blue Bay Curacao golfbaan
Alle woningen en kavels zijn gesitueerd rond de18-holes golfbaan. Deze uitdagende golfbaan staat bekend omhaar spectaculaire locatie en de prachtige uitzichten. De baan iszelfs voor de geoefende speler een uitdaging dankzijhet ontwerp, de altijd aanwezige passaatwind en diverse holes waarbij uover of net naast de Caribische zee uw afslag maakt.Omdat het weer op Curacao altijd goed is,is de golfbaan het gehele jaar geopend. De baan heeft een mooie driving range en putting green, een pro-shop met uitgebreid assortiment en een prachtig clubhuis in het monumentale "Landhuis Blaauw".

Geniet van het prachtige strand op Blue Bay Beach
Van palmbomen, azuurblauw water en tropische temperaturen kun je genieten op het onberispelijk onderhouden Blue Bay Beach. Het biedt veel schaduwrijke plekjes, comfortabele ligbedden, douches, bad- en kleedruimtes, een speeltuin en vele andere voorzieningen zoals tennisbanen. Het helderblauwe water van de baai en de tropische temperaturen zorgen ervoor dat elke dag een stranddag is. De restaurants Coast, Lemon Grass, Tribu, Bayside en Blend bieden heerlijke lunch- en dinermogelijkheden. Voor een exclusiever en culinair restaurant is er Brass Boer. Er is ook een foodcourt met foodtrucks en een speeltuin voor de kinderen. Het Blue Bay duikcentrum biedt PADI- en DAN-cursussen en heeft een goed gevulde duik- en bikinishop.

Als eigenaar betaalt u jaarlijks een resort fee. Deze fee wordt aangewend voor 24/7 uitstekende beveiliging van het resort, verlichting en onderhoud van de wegen. Met uw persoonlijke Blue Bay pasje krijgt u diverse kortingen zoals:

* korting op uw golflidmaatschap of green-fees
* korting van Blue Bay Services op zwembad- of tuinonderhoud
* korting bij diverse winkels en restaurants op het eiland

Klik op deze link voor een virtueel bezoek aan Blue Bay via een interactieve plattegrond!

Klik op deze link om enkele korte video's te bekijken van dit prachtige resort.


Op een internationaal eiland als Curacao worden objecten in diverse valuta te koop aangeboden. Om u van dienst te zijn, rekenen wij onze vraagprijzen dagelijks om naar diverse valuta. Wanneer de valuta waarin de vraagprijs van het object wordt weergegeven, afwijkt van de valuta waarin deze te koop wordt aangeboden, kan dit bedrag per dag veranderen. U kunt dan ook geen rechten ontlenen aan deze omgerekende prijzen. Dit specifieke object wordt te koop aangeboden in EUR.

De informatie op deze website is alleen informatief en hieraan kunnen geen rechten ontleend worden.
RE/MAX BonBini kan niet aansprakelijk worden gesteld voor mogelijke onjuiste informatie in de teksten.

Meer informatie?

Neem vandaag nog contact op met:

Exclusieve bouwkavel met prachtig uitzicht te koop in Blue Bay Curaçao (1)Derek Plagman - Team Albers

Ederek@ realestate-curacao.comderek@realestate-curacao.com
MToon telefoonnummer+5999 - 670 3381

Bel deze makelaar

Informatie aanvragen

Deel op Social Media

RE/MAX Partners

Exclusieve bouwkavel met prachtig uitzicht te koop in Blue Bay Curaçao (2)

Exclusieve bouwkavel met prachtig uitzicht te koop in Blue Bay Curaçao (3)

Gerelateerde objecten

Exclusieve bouwkavel met prachtig uitzicht te koop in Blue Bay Curaçao (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Dean Jakubowski Ret

Last Updated:

Views: 5656

Rating: 5 / 5 (70 voted)

Reviews: 93% of readers found this page helpful

Author information

Name: Dean Jakubowski Ret

Birthday: 1996-05-10

Address: Apt. 425 4346 Santiago Islands, Shariside, AK 38830-1874

Phone: +96313309894162

Job: Legacy Sales Designer

Hobby: Baseball, Wood carving, Candle making, Jigsaw puzzles, Lacemaking, Parkour, Drawing

Introduction: My name is Dean Jakubowski Ret, I am a enthusiastic, friendly, homely, handsome, zealous, brainy, elegant person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.